Parsun logo

Parsun, cel mai mare producător din China, a livrat motoare de exterior de înaltă calitate și accesibile pe piața europeană din 2006.

Parsun Power Machine Co, Ltd a fost infiintata in anul 2001 si echipa de tehnologie de baza, condusa de inginer sef, are experienta in outboards din 1968 si a cooperat cu OMC (producatorul original al motoarelor outboard Johnson si Evinrude, fuzionat de BRP) componente pentru motoarele outboard de mare putere la sfârșitul anilor 90.

Parsun produce motoare exterioare în 4 timpi, de la 2,6 până la 60 CP, motoare exterioare în 2 timpi, de la 2 până la 90 CP, și outboard-uri electrice de până la 10 CP.
(Motoarele în doi timpi nu sunt vândute pe piața europeană).

Compania suedeză Kina Båt & Marin AB este cel mai vechi și cel mai mare distribuitor de platforme Parsun din Europa. Distribuim platforme Parsun în patru timpi către comercianții cu amănuntul din Suedia și unii distribuitori din alte țări europene. Vindem, de asemenea, piese de schimb pentru outboard-uri Parsun în 4 timpi în întreaga Europă.

Pe acest site prezentăm o vedere explodată cu magazinul web pentru piese de schimb pentru outboard-urile Parsun în 4 timpi.

Du-te la magazinul nostru de piese de schimb cu vederi explodate.

Dacă trebuie să ne contactați, comunicăm în limba engleză (sau în limba suedeză) prin e-mail info@kinamarin.se