Parsun logo

Parsun, Kinas største utenbordsmaskin produsent, har siden 2006 levert høykvalitets og rimelige utenbordsmotorer til det europeiske markedet.

Parsun Power Machine Co., Ltd ble grunnlagt i 2001, og teknologien kjerneteamet, ledet av Chief Engineer, har erfaring fra utenbordsmotorer siden 1968 og samarbeidet med OMC (den opprinnelige produsenten av Johnson og Evinrude utenbordsmotorer, fusjonert av BRP) for å utvikle kritiske komponenter for høyeffekt utenbordsmotorer på slutten av 90-tallet.

Parsun produserer 4-takts utenbordsmotorer fra 2,6 til 60 hk, 2-takts utenbordsmotorer fra 2 til 90 hk og elektriske utenbordsmotorer opptil 10 hk.
(De 2-taktsmotorer selges ikke på det europeiske markedet).

Det svenske selskapet Kina Båt & Marin AB er den eldste og største distributøren av Parsun utenbordsmotorer i Europa. Vi distribuerer Parsun 4-takts påhengsmotorer til forhandlere i Sverige og noen distributører i andre europeiske land. Vi selger også reservedeler til Parsun 4-takts påhengsmotorer til hele Europa.

På dette nettstedet presenterer vi eksplodert visning med nettbutikk for reservedeler til Parsun 4-takts påhengsmotorer.

Gå til vår reservedelerbutikk med eksploderte visninger.

Hvis du trenger å kontakte oss, kommuniserer vi på engelsk (eller svensk) vennligst send oss ​​en epost på info@kinamarin.se