Parsun logo

Parsun, най-големият извънбордов производител в Китай, предлага на европейския пазар висококачествени и достъпни извънбордови мотори от 2006 г. насам.

Parsun Power Machine Co., Ltd е основана през 2001 г. и технологичният екип, ръководен от главен инженер, има опит в надбягвания от 1968 г. и си сътрудничи с OMC (оригиналния производител на извънбордовите двигатели Johnson и Evinrude, обединени от BRP) компоненти за извънбордови двигатели с висока мощност в края на 90-те години.

Parsun произвежда 4-тактови извънбордови двигатели с мощност от 2,6 до 60 к.с., двутактови извънбордови двигатели с мощност от 2 до 90 к.с. и електрически мотори с мощност до 10 к.с.
(Двутактовите двигатели не се продават на европейския пазар).

Шведската фирма Kina Båt & Marin AB е най-старият и най-голям дистрибутор на екстремумите на Parsun в Европа. Ние разпространяваме 4-тактови екскавала на Parsun на търговци на дребно в Швеция и на някои дистрибутори в други европейски страни. Ние също така продаваме резервни части за 4-тактови извънбордови двигатели на Parsun до цяла Европа.

На този сайт ние представяме експлодиран изглед с уеб магазин за резервни части на Parsun 4-тактови външни платформи.

Отидете в магазина за резервни части с разкопчани гледки.

Ако трябва да се свържете с нас, ние комуникираме на английски (или шведски), моля пишете ни на info@kinamarin.se